Wij vormen 3punt0

wij geloven in samenwerking!

Sacha Willems

tekstschrijver

Sacha is tekstschrijver met een juridische achtergrond.

Na bijna 20 jaar te hebben gewerkt als advocaat, heb ik in 2015 'Beter Geschreven' opgericht. Daarmee sta ik voor begrijpelijke taal. Content met te veel ingewikkelde zinnen of woorden, komt niet over. Of irriteert. Met mijn juridische achtergrond ben ik goed in het omzetten van lastige onderwerpen in duidelijke taal. Ik schrijf en redigeer teksten voor de zakelijke markt.

Voorbeelden van mijn diensten zijn:

  • hulp bij het schrijven van een winnend plan van aanpak voor een aanbesteding (tender)
  • het schrijven van een duidelijke wetenschappelijke tekst  
  • periodieke blogs of nieuwsbrieven (voor bijvoorbeeld advocatenkantoren) 
  • het aanpassen van jaarverslagen, aan nieuwe resultaten en de actualiteit
  • het schrijven van pakkende website-teksten 

Benieuwd wat ik nog meer kan betekenen voor ondernemers of welke ondernemers je voorgingen? Kijk op: www.betergeschreven.nl

Geboren in een ondernemersgezin, begrijp ik wat ondernemers bezighoudt. 
Mijn kernwoorden zijn: betrokkenheid, betrouwbaarheid en professionaliteit.

Kortom, op mij kun je bouwen!

Hildy van den Broek

vormgever

Stel, je hebt een goed idee waarvan je weet dat de impact groots kan en moet zijn. Een nieuwe huisstijl, campagne of event. Je voelt dat je dit idee de wereld in moet brengen en wil het graag goed doen. Maar je hebt geen idee waar je moet beginnen…

Dan bel je Helemaal Hildy.

Voor ondersteuning op het gebied van vormgeving, van grafisch tot events.  Helemaal Hildy helpt je in iedere fase van idee tot en met de realisatie. Zie mij als creatieve sparringpartner, vormgever en/of praktisch uitvoerder, voor de juiste én inventieve oplossingen.

Borrelt er al een idee of wil je meer weten? Ik denk graag met je mee!

Sandra van der Heijden

webbouwer/online communicatie adviseur

Een huis bouwen, doet een aannemer niet zonder bouwplan, waarom een website dan vaak wel?Jouw website is de etalage van je bedrijf. Die etalage wil je er aantrekkelijk uit laten zien, zodat de bezoekers niet alleen langslopen, maar ook even binnenkomen en liever nog jouw producten of diensten kopen. Een website dient functioneel te zijn. Een website heeft als doel een bijdrage leveren aan je organisatie. Tenslotte investeer je niet voor niets.

Tijdens mijn opleiding HBO Digitale Communicatie en Internet Marketing werd ik bewust van mijn passie. Ik help graag ondernemers zichtbaar online te worden.

De mogelijkheden online zijn ongekend en blijven ontwikkelen. 

Ik heb een rijke fantasie en een commerciele instelling waardoor ik in elke branche op genoeg ideeën kom om jouw zichtbaarheid effectief te vergroten.  

Janneke Versteeg

communicatie specialist

Janneke Versteeg is allround communicatie specialist. Zowel ad interim als freelance kun je haar inhuren voor corporate communicatie, PR en marketing communicatie-ondersteuning. 

In 2014 heb ik de stoute schoenen aan durven trekken en bied ik als ondernemer professionele communicatieondersteuning aan een diversiteit aan merken, waaronder Garmin, Liv Cycling, de Bas van de Goor Foundation, Giant, Bever, NOC NSF, Orangina, Mars, Eurofiber, Tele2 en T-Mobile. 

Ik ben een verbinder, een multitasker.

En ik combineer strategische- en managementvaardigheden met een hands-on mentaliteit. Ik ben een specialist in hoogwaardige transitie-, fusie- en acquisitiecommunicatie, crisiscommunicatie, ik ondersteun graag managementteams, maar kan mij ook vinden in seizoensgebonden campagnes in de straattaal.Van concept tot implementatie, voor B2B of B2C.

Privé ben ik mesjokke van sport, zowel op de bank, als in de praktijk.

Victor Huiting

Linkedin expert

Rivercloud helpt de ambitieuze ondernemer om meer - en de juiste - klanten aan te trekken. Hoe? Door je zichtbaarheid, invloed en autoriteit via LinkedIn te vergroten.

Victor Huiting is LinkedIn-expert. Voordat hij Rivercloud in 2014 oprichtte, had hij als sales- en accountmanager al jarenlange ervaring met verkopen. 

In die tijd heb ik zelf ervaren hoe belangrijk het is om goed te luisteren naar de behoeftes van de klant. En om proactief te zijn en te focussen op groei en resultaat. Ik geloof er sterk in dat je meer geluk en vrijheid ervaart als je doet wat je leuk vindt. Ondernemers worstelen soms met acquisitie en het genereren van leads. Met mijn sales-achtergrond, passie voor LinkedIn en mijn overtuiging, help ik je heel praktisch aan meer leads, klanten en vrijheid.

Ik help je kansen te creëren én te verzilveren, zodat jij kan doen wat je leuk vindt en waar je in uitblinkt. 

Dat doe ik met LinkedIn-services zoals een profiel-scan of een inspiratie-sessie. En met LinkedIn-trainingen zowel bij mij op kantoor als incompany.

Sandra Vendel

Organisator van beurzen, beursdeelnames en congressen

Sandra Vendel organiseert beurzen, beursdeelnames en congressen. Eerst 12 jaar bij Jaarbeurs Utrecht en sinds 2015 met haar eigen bedrijf OverDwars Project Coördinatie. 

Als ondernemer wil je dat jouw (deelname aan een) beurs of congres professioneel en efficiënt wordt georganiseerd. Daarvoor is vooruitkijken heel belangrijk. Door mijn ervaring en vaardigheden als een enthousiaste organisator, zie ik problemen al voordat ze zijn ontstaan én kom ik met een oplossing!

Sandra is sterk in onder meer coördineren en plannen, projectmatig werken, onderhandelen en inkopen. Ze regelt beurzen en congressen voor je, van concept-ontwikkeling tot coördinatie tijdens de afbouw.

Zo bespaar je als ondernemer tijd en geld met een professioneel resultaat!

Wil je OverDwars inschakelen voor het organiseren van een beurs, beursdeelname of congres? Of zoek je hulp en advies bij het inrichten en opzetten van een beursstand? 

Neem gerust contact op!

Bianca de Wit

Mensen fotograaf

Een professionele portretfoto waarop je nu eens echt jezelf bent. Of de sfeer van je evenement vastgelegd. Ik ben een mensen fotograaf! Ik houd van interacties tussen mensen en van de mooie momenten die dan ontstaan.
 
Je kan bij mij in mijn studio komen voor een mooi sprekend portret, ik kijk altijd naar hoe je overkomt en hoe je staat, en neem dit mee tijdens het maken van het portret, zodat het echt jij bent die op de foto staat. 
 
Dat samen met goede coaching en het geven van kleine aanwijzingen zorgt ervoor dat we jouw perfecte portretfoto maken. 
 
Ik kan ook mijn studio meenemen naar jouw bedrijf, zo kan ik meerdere mensen op jullie eigen locatie fotograferen, zorgen dat iedereen een professioneel portret krijgt met een eenduidige uitstraling. 
Natuurlijk kunnen we ook op een andere locatie afspreken die bij jou en je bedrijf past.

Ik ben gespecialiseerd in het vastleggen van de sfeer van een evenement. En dat doe ik vooral door te focussen op de mensen. Mensen maken tenslotte het evenement. Ik leg het hele evenement voor je vast, ontvangst, sprekers, workshops, en ook de borrel. Dit doe ik door het maken van overzichtsfoto's, maar ook detailfoto's, ik let vooral op de interactie tussen mensen. Op deze manier krijg je echt een totaal beeld van je evenement!

Een goede uitstraling is voor elke ondernemer van levensbelang.

In het praktische boek ‘𝗝𝗼𝘂𝘄 𝗯𝗲𝗱𝗿𝗶𝗷𝗳 𝗶𝗻 𝘁𝗵𝗲 𝗽𝗶𝗰𝘁𝘂𝗿𝗲’ leg ik uit wat de kracht van foto’s is voor jouw bedrijf, en hoe je beelden kiest die jouw boodschap versterken.
 

Copyright 2021 - 3punt0- website ontwikkeling - Basis Works