Projecten

Alle expertises onder één dak!

Organisatie iBestuur Congres 2019

Branche
evenementenbranche
Jaar
2019

Met een fantastisch projectteam is gedurende een half jaar een heel mooi iBestuur Congres neergezet. Sandra Vendel was in dit project verantwoordelijk voor alle operationele zaken, communicatie met de sprekers en de partners. Tijdens de organisatie van dit grote overheidscongres werkte Sandra met verschillende disciplines samen. Denk hierbij aan een hostessbureau, een congresregisseur, een registratiepartij en een grafisch ontwerper. Voor dit laatste onderdeel heeft ze intensief samengewerkt met Hildy. Het onderdeel bebordingen, zichtbaarheid en bewegwijzering is gezien het grote oppervlak van de locatie (Papendal) erg belangrijk en zeer uitgebreid. Samen hebben zij het bewegwijzeringsplan uitgewerkt en Hildy heeft alle middelen verzorgd en geplaatst.

Wegwijs in LinkedIn

Branche
sociale media
coaching
Jaar
2019

"Victor heeft mij niet alleen wegwijs gemaakt in LinkedIn en alle mogelijkheden die LinkedIn biedt. Maar ook op gebied van sales heb ik veel van hem geleerd. Victor is erg fijn om mee te werken want hij verdiept zich in wat je wil overbrengen en in wie je bent. Zo hebben we samen gekeken naar wat ik kan verbeteren en wat bij mij past. Altijd fijn als iemand maatwerk biedt! " - Ingrid Klinkert

"Victor heeft mij geholpen met het verder verbeteren van mijn persoonlijke profielpagina en de bedrijfspagina. Hij heeft me met goede tips en trucs de puntjes op de ´i´ weten te zetten. Wat ik zeer prettig vond was het 1-op-1 gesprek waar we bij alle teksten suggesties en voorstellen uitwisselden.
Bedankt Victor!" - Stefan Staal

PR bij productlanceringen

Branche
Food & Beverage
Jaar
2018

Janneke heeft de Proteïne repen van Mars, Snickers, Bounty en Milky Way gelanceerd in de Nederlandse, Zweedse, Franse, Spaanse, Portugese, Italiaanse en Poolse markt. Het ging om een nieuwe range van repen gericht op de actieve/sportieve man en vrouw. In combinatie met het juiste persbericht werden de producten ge-seed bij traditionele printmedia (magazines), social media, bij invloedrijke bloggers en vloggers. 

Corporate communicatie

Branche
Telecom
Jaar
2018 - 2019

Als interim corporate communicatie manager heeft Janneke de interne en externe communicatie strategie opgezet en geïmplementeerd voor Tele2 Nederland in aanloop naar de fusie met T-Mobile Nederland. De focus lag met name op de ondersteuning van het management team van Tele2, het continue informeren van de eigen medewerkers, het organiseren van interne evenementen, externe crisis communicatie en woordvoering.

Aanbesteding

Branche
zakelijke dienstverlening
Jaar
2018
Sacha heeft onder andere SchaalX, het werving- en selectiebureau voor marketing en communicatie professionals, ondersteund in het inschrijvingstraject bij aanbestedingen. In samenwerking met een tenderteam schreef zij overtuigende teksten voor het winnende plan van aanpak. En voor het beeldmateriaal hierbij, maakte Hildy mooie en heldere infographics. 
 
Jaar
2016-2019

Bij POT verhuizingen/Logistiek speelt Sacha al jaren een rol bij de offertes die POT in aanbestedingen indient. Zij leest de leidraad zorgvuldig en checkt op onduidelijkheden, formuleert vragen voor de nota van inlichtingen, overlegt over de antwoorden op de kwalitatieve criteria en schrijft of redigeert het plan van aanpak. 

Nieuwsbrief

Branche
zakelijke dienstverlening
Jaar
2019
Voor het advocatenkantoor Boskamp & Willems redigeert Sacha de halfjaarlijkse nieuwsbrief. De advocaten schrijven bijdragen over actuele juridische onderwerpen en vervolgens maakt zij de vertaalslag naar direct duidelijke taal. Hildy heeft de nieuwe layout van deze papieren nieuwsbrief verzorgd.

Website inclusief brochure, plattegronden en bouwbord

Branche
zorg
Jaar
2019

CareLess Real Estate ontwikkelt vastgoedprojecten in de zorg. Voor het project Poort van Etten mochten Sandra van der Heijden en Hildy het format ontwikkelen. Op basis hiervan hebben zij de website gebouwd, een brochure ontwikkeld, plattegronden gemaakt en een bouwbord verzorgd. 

Website inclusief teksten en huisstijl

Branche
coaching
Jaar
2016

Voor Cutthecrap.work hebben drie experts van 3punt0 samengewerkt. Op basis van een gedegen plan heeft Sandra van der Heijden de website ontwikkeld, Sacha de teksten geschreven en Hildy het logo en de huisstijl verzorgd.  

Copyright 2021 - 3punt0- website ontwikkeling - Basis Works